Hirdetés

albertirsa.lap.hu / Egészségügy

Egészségügy

Politzer Ádám Egészségügyi Központ, Mentőállomás

Dolinadentál fogorvosi rendelő, 2730 Albertirsa, Árpád utca 1.

Dr. Galiger Zoltán háziorvos, családorvos

Dr. Kis Ferenc háziorvos, családorvos elérhetőségei

Rendszeres fogorvosi továbbképzéseken való részvétellel, modern felszereléssel, teljes körű, korszerű ellátást biztosítunk. Legutóbb a kivehető fogsorok implantációs rögzítése című tanfolyamot végeztem el, így már lehetőség van az egyik legkellemetlenebb fogászati probléma, a mozgó, labilis, teljes alsó kivehető fogsorok implantátummal történő rögzítésére is.

Dr. Nagy Mercedes Judit fogszakorvos - Dolinadentál fogorvosi rendelő Albertirsa, Árpád utca 1.

Irsai Mentálhigiénés Ápolási Központ Szociális Szolgáltató Kht. Elsősorban fogyatékos és időskorú, továbbá minden fokozottan hátrányos helyzetű társadalmi csoport részéről felmerülő szükségletet és igényt elsősorban differenciált szolgáltatási rendszerén keresztül elégít ki

Gyógyvizű fürdőnk 1986. óta várja vendégeit. A '80-as évtized közepén az albertirsaiak összefogásából, minden külső segítség nélkül épült az akkor még egy medencés strand.

Betegség, panasz, Orvoslás, gyógyítás, Az emberi test, Gyógyszer, gyógykészítmény, Még több egészség

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Egészségügy
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés